Menú degustació del bolet 2024

La nostra proposta és oferir diferents menús perquè puguin degustar la cuina del Restaurant El Forn.
Se serviran sempre en taula completa. Els plats poden variar segons el mercat.

 

Coca de foie micuit amb cabell d’àngel,
garnatxa de l’empordà i fruita de la passió.


Crema de bolets amb gyoza d’espinacs
a la catalana i pesto de fonoll


Bouquet d’enciams amb quiche de
verdures i rossinyols, arengada fumada i gelat de mel i mostassa


Llom de bacallà amb blat forment,
emulsió de cítrics i sanfaina de bolets

 

Mandonguilles d’ànec a la taronja amb
parmentière de nyàmeres tofonada


Bosc de tardor de textures de xocolata i bolets

60€ per persona (inclòs pa de coca de Ca l’Agustí, aigua)

Pregunteu per l’opció de maridatge de vins: 18€/ persona

El menú degustació es servirà per taules enceres i no se serveix per compartir

 

El Menú degustació inclou tots els plats especificats, en cas d’al.lèrgies és important que ho facin saber a les cambreres.

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida