Entrants
L’amanida Catalana, amanida amb embotits de la comarca del Berguedà
Brou de Nadal amb galets i terrina de carn d’olla
Cassola de Pèsols negres ecològics de Cal Puxica de Gósol guisats amb sípia i cansalada de Porc Ral d’Avinyó
Amanida tèbia d’enciams amb albergínia fumada, brandada de
bacallà, taronja sanguina i olives de Ca la Rat amb vinagreta d’avellanesMiscel.lània d’entrants: Pa de coca amb tomàquet, espatlla D.O.
“Jabugo”, brandada de bacallà , croqueta de calçot, pa de fetge i Gilda de (Ca la Rat) del Mercat del NinotFoie mi-cuit fet a casa amb panses, dàtilts, xocolata flambejat amb Grand Marnier
Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades
La crema de carxofa amb els cors confitats i formatge cremós de Girul amb tòfona negra d’Ovella de Cal Cisquet de Meranges
Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà
Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco