Entrants

  • L’amanida Catalana, amanida amb embotits de la comarca del Berguedà

  •  
  • Brou de Nadal amb galets i terrina de carn d’olla

  •  
  • Cassola de Pèsols negres ecològics de Cal Puxica de Gósol guisats amb sípia i cansalada de Porc Ral d’Avinyó

  •  
  • Amanida tèbia d’enciams amb albergínia fumada, brandada de
    bacallà, taronja sanguina i olives de Ca la Rat amb vinagreta d’avellanes

  • Miscel.lània d’entrants: Pa de coca amb tomàquet, espatlla D.O.
    “Jabugo”, brandada de bacallà , croqueta de calçot, pa de fetge i Gilda de (Ca la Rat) del Mercat del Ninot

  •  
  • Foie mi-cuit fet a casa amb panses, dàtilts, xocolata flambejat amb Grand Marnier

  •  
  • Assortit de formatges artesanals de les valls de ramat propi amb textures i melmelades

  •  
  • La crema de carxofa amb els cors confitats i formatge cremós de Girul amb tòfona negra d’Ovella de Cal Cisquet de Meranges

  •  
  • Raviolis de pasta fresca tofonada farcits d’ànec amb peres i crema de parmesà

  •  
  • Els cargols al forn (a la llauna) amb salsa d’allioli i salsa de romesco

Ens trobareu al Carrer del Canal, 2, 25716 Gósol, Lleida